Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed lacinia pretium diam quis dignissim. (H3)

Kultaseppä Sanna Hytönen

Kultaseppäsi Jyväskylän seudulla

Aikanaan hankkimasi tai lahjaksi saadut korut voivat tummua, kerätä epäpuhtauksia, ja istutukset kuluvat. Timantti tai jokin muu kivi on pudonnut. Haluatko muuttaa sormuksesi ulkonäköä liittämällä siihen jotain ihan uutta tai vaikka lisää kiviä? Erilaiset lukot ja ketjut on myös syytä tarkastuttaa ja huoltaa. Jos suosikkiketjusi on kulunut, voi lenkkejä vahvistaa, ottaa pois tai lisätä. Nämä kaikki korujen muutostyöt toteuttaa Kultaseppä Sanna Hytönen, joka palvelee Äänekoskella, lähellä Jyväskylää.

Kultaseppä taitaa monenlaiset korujen korjaukset ja uusien valmistukset

Kultaseppä tekee erilaisia korujen muutostöitä. Kyseeseen voi tulla esim. sormuksen koon muutos, parittoman korvakorun muuttaminen riipukseksi, vanhahtavan korun modernisointi, kivien lisääminen vanhaan sormukseen tai vanhojen kivien vaihto uusiin. Vanhoja tarpeettomia kulta- ja hopea korujasi voidaan myös sulattaa ja valmistaa kokonaan uusi koru toiveittesi mukaisesti.

Työssäni kunnioitan perinteisiä kultasepän työmenetelmiä, pyrkimyksenäni aina korkealaatuinen käsityö. Kultasepäntyötäni leimaa tinkimätön viimeistely, suhtaudun jokaiseen työhöni sitä kunnioittaen ja suurella vakavuudella. Kaikissa valmistamissani kulta- ja hopeakoruissa on nimileimani SHY.

Haluatko teettää itsellesi tai lahjaksi jotakin uniikkia? Kultaseppä Sanna Hytönen on palveluksessasi!

Kultasepän verstaani sijaitsee Keski-Suomessa, osoitteessa Keiteleentie 52, 44200 Suolahti. Puh; 045 650 6947. Soitathan ennenkuin tulet, että olen varmasti paikalla.

Tervetuloa!

Tutustu tekemiini kultasepän töihin

Tutustu tekemiini korjaustöihin


 

Kultaseppä Sanna Hytönen
Keiteleentie 52
44200
Suolahti
045 650 6947
info@kultaseppasannahytonen.com
Y-tunnus: 2306046-0